Skip to content
GRATIS VERZENDING VANAF €150 0497 90 83 86 info@ellaversa.be

FOCUS-ON BEHANDELINGEN electro-sonic

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-tech- nologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

FOCUS-ON FROWN BEHANDELING

30′ €50

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

De ideale behandeling die perfect aansluit op je huid!

FOCUS-ON EYE BEHANDELING

30′ €50

Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

Zachtheid en extra comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid!

FOCUS-ON TEXTURE BEHANDELING

30′ €45

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

Perfect voor wie last heeft van verstopte poriën. Met een fris gevoel van zuiverheid als resultaat!

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL

45′ €88
90′ €117

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

De ideale behandeling die perfect aansluit op je huid!

ESSENTIAL VITAMIN TOUCH (ZONDER DF)

45′ €88
90′ €117

Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.

Perfect voor wie last heeft van verstopte poriën. Met een fris gevoel van zuiverheid als resultaat!

Back To Top
error: Content is protected !!