Skip to content
GRATIS VERZENDING VANAF €150 0497 90 83 86 info@ellaversa.be

LPG Endermologie

Dé anti-cellulitis referentie. LPG® Endermologie is een unieke slankheidsactivator die het lichaam hertekent, afslankt en verstevigt zonder chirurgie.

Wat is LPG® Endermologie?
Onze afslankcellen (adipocyten) verzekeren het natuurlijk evenwicht tussen de aanmaak en de afbraak van vetten. Ondanks een optimale levenshygiene en regelmatige fysieke activiteit, kan het toch gebeuren dat het proces van vetopslag toeneemt. Dit zorgt voor vet en vochtophopingen en cellulite. Mede als gevolg van zwangerschap of gewichtsverlies ontstaat een verslapte huid.De mechanische stimulering van de LPG® Roll start een biologische respons in de diepte: reactivering van vetafbraak en productie van collageen en elastine.

Afslanken

U kampt met lokale overbelastingen ( buik, billen, benen)? En als u een dieet volgt verliest u nooit de rondingen waar u het wil? LPG® Endermologie laat toe om specifieke en lokale doelwitten, daar waar u het wil, efficiënt te behandelen!

Actie: LPG® Endermologie ontketent in de diepte een biologische respons die zorgt dat de afvoer van vetten (lipolyse) op gang wordt gebracht.

De afvoer van deze vetten wordt verbeterd, uw silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker.

Cellulite gladmaken

Cellulite, een ware nachtmerrie voor sommigen, treft 90% van de vrouwen! En indien dit nog niet volstaat, reageert cellulite noch op sporten noch op drastische diëten.

Cellulite is een gevolg van overbelaste vetcellen en gaat vaak gepaard met vochtretentie. De adipocyten zwellen en vervormen de onderhuidse structuur met als gevolg een «sinaasappelhuid» aspect van de huid.

Actie: De mechanische stimulatie van LPG® Endermologie laat toe om deze ingekapselde vetten vrij te maken.

De huid wordt zachter en gladder. Cellulite verdwijnt geleidelijk!

Huid verstevigen

Schommelingen van uw gewicht, zwangerschap, ouder worden… De huid verliest geleidelijk soepelheid en strakheid. Soms over het gehele lichaam maar sommige lichaamsdelen zijn er meer onderhevig aan: binnenkant van de benen, buik, armen…
Dit fenomeen wordt verklaard door een vertraging van de productie van collegeenvezels en elastine waarvoor de fibroblasten instaan. De huid verliest spankracht en verouderingsverschijnselen worden zichtbaar.

Actie: De LPG® Roll techniek gekoppeld aan sequentiële stimulaties werken in in het hart van de fibroblast. Zodoende word de productie van onmisbare steunvezels opmerkelijk verbeterd (collageen en elastine).

De huidstructuur wordt in de diepte versterkt: uw huid wordt strak en soepel!

Silhouet aflijnen

Afslanken? Goed zo. Maar met evenwichtige vormen is nog beter! De lichaamdelen in kwestie zijn voornamelijk heupen, buik en billen. Het komt vaker voor dat deze zones niet symmetrisch zijn of «vorm» missen.

Actie: LPG® Endermologie laat toe om het silhouet precies te hermodeleren en een goed evenwicht te herwinnen tussen vorm en volume.

De contouren zijn opnieuw afgelijnd en evenwichtige vormen herwonnen

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van onze nieuwtjes en acties.

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

    Back To Top
    error: Content is protected !!