Skip to content
GRATIS VERZENDING VANAF €150 0497 90 83 86 info@ellaversa.be

Laserontharing met diodelaser

Laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen. Het laser ontharingsapparaat maakt gebruik van hoog energetisch gepulseerd laserlicht De energie van deze laserpuls wordt omgezet in warmte die via het lichaamseigen pigment (melanine) tot in de kern van de haarwortels wordt gebracht om daar omgezet te worden in warmte. Hierdoor raken de haarwortels dermate beschadigd waardoor er geen nieuwe haarcyclus meer kan ontstaan. De omliggende huid blijft bij dit ontharingsproces onaangetast.

Hoe werkt het?

Bij een laserbehandeling heb je verschillende behandelingen nodig. De reden hiervan is omdat je lichaamsharen in 3 fases groeien waardoor niet alle haren altijd in de juiste fase zitten.
Kort uitgelegd: Groeifase, overgangsfase en rustfase, enkel in de eerste fase worden de haartjes behandeld, de haartjes in rust vallen uit.

We starten met een intakegesprek en laat je een vragenlijst invullen om te zien of je in aanmerking komt voor laserbehandeling. Dan kan je kiezen ofwel doen we een testsessie ofwel starten we direct met een behandeling.

NOG ENKELE TIPS / WEETJES

  • Best 4 weken voor de behandeling NIET epileren, plukken of geen andere ontharingsmethoden gebruiken.
    Scheren of knippen is wel toegestaan.
  • Ik adviseer ook om voor de behandeling niet te zonnebaden en je huid steeds beschermen met een zonnebrandcrème met een SPF.
  • Tussen elke behandeling zijn er tussenpozen vereist. Kies je voor kleine zones zoals bovenlip, bikini, oksel,….. dan kom je om de 6 weken langs. Voor grotere oppervlaktes om de 10 weken.

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van onze nieuwtjes en acties.

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

    Back To Top
    error: Content is protected !!