Skip to content
GRATIS VERZENDING VANAF €150 0497 90 83 86 info@ellaversa.be

Advanced Nutrition Programme
Voedingssupplementen

Wat je van buiten ziet komt voor een heel groot deel van binnenuit.  Vandaar dat een gezonde levensstijl ook echt wel bepalend is voor hoe jouw huid eruit ziet. Meer en meer wetenschappelijk bewijs toont aan dat wat we eten een drastisch effect heeft op onze huid en ons welzijn. 100 % gezond leven lukt haast niemand, ook mij niet.
Daarom is het belangrijk de tekorten aan te vullen met voedingssupplementen. De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin.  Dan begrijp je wel dat het dus even belangrijk is om zowel de huid binnenin te voeden met de juiste voedingsstoffen, als wat we op de buitenkant van onze huid aanbrengen.

Skin youth biome
De weerspiegeling van de gezondheid van je buik

Skin Youth Biome™ bestaat uit 4 wetenschappelijk bestudeerde bacteriestammen, die uniek zijn voor Advanced Nutrition Programme™. Deze combinatie van levende culturen en vitamine C zorgt er niet alleen voor dat de darmflora gezond blijft en ondersteund wordt, maar ook dat de huid er gladder en jeugdiger blijft uitzien.

TIP

Ons lichaam heeft een ecosysteem van bacteriën, ook gekend als microbioom. Als ons microbioom niet juist functioneert, kan dit leiden tot verschillende problemen zoals aanhoudende vermoeidheid, een verstoord immuunsysteem, humeurigheid, ontsteking, problemen met het metabolisme en zelfs huidproblemen zoals vroegtijdige veroudering en een probleemhuid. Door een goede darmflora te behouden, help je een gezond microbioom.

Skin Vit A+
Voor een jonge en hernieuwde huid

De vitamines A en D in dit supplement werken in synergie voor een gezonde huid. Vitamine A is de belangrijkste vitamine voor de huid; je vindt deze in o.a. groene bladgroenten, wortelen, (gedroogde) abrikozen en zoete aardappel. Toch is een gezond eetpatroon alleen niet voldoende, want blijkt dat 95% van de vrouwen een tekort heeft aan vitamine A. Dit huidsupplement zal je huid dagelijks helpen om stevig, gehydrateerd en in balans te blijven.

TIP

Skin Vit A+ zal ook je huid helpen wennen aan vitamine A wanneer je start met het Environ Vitamin STEP-UP SYSTEM.

Skin Antioxidant
Beschermt je huid van binnenuit

Skin Antioxidant bevat zeven plantaardige fytonutriënten. Net zoals planten antioxidanten nodig hebben om zich te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, zo heeft ook uw huid antioxidanten nodig. Elke bron van licht, zelfs kunstmatig licht, creëert vrije radicalen die voortijdige veroudering veroorzaken. Bescherm dus je huid van binnenuit met Skin Antioxidant en laat ze er langer jonger uitzien!

TIP

Heb je last van zonneallergie of is je huid zongevoelig? Neem Skin Antioxidant reeds voor de zomer(vakantie) in om je huid voor te bereiden. De antioxidanten zullen je van binnenuit beter beschermen.

Colostrum

Colostrum is de pre-melk die door zoogdieren geproduceerd wordt gedurende de eerste uren na de bevalling. Het bevat immunoglobuline (IgG), het meest voorkomende antilichaam in het lichaam. IgG antilichamen zijn erg belangrijk bij de bestrijding van bacteriële en virale infecties.
Colostrum-C combineert colostrum met vitamine C en draagt bij tot de werking van je immuunsysteem. Ideaal om de gevoelige huid sterker te maken maar ook om de huidelasticiteit te helpen herstellen bij de verouderde huid.

TIP

Niet alleen je huid, maar ook je algemene gezondheid profiteert er van. Ben je gevoelig aan koortsblaren of heb je een verzwakt immuunsysteem tijdens de winter? Colostrum-C biedt meer weerstand.

Skin Care Select
Skin VitA+ - Antioxidant - Omegas+

Deze box bevat 3 basissupplementen voor een gezonde huid: een krachtige combinatie van Skin Vit A+, Skin Antioxidant en Skin Omegas+ om de huid te boosten en extra te beschermen.

Skincare Ultimate
Skin VitA+ - Antioxidant - Omegas+ - Biotine - CoQ10 en dennenschorsextract

Deze uiterst complete box van een krachtige combinatie van 5 voedingssupplementen specifiek voor een gezonde huid, sterk haar en sterkere nagels, en een egalere teint.
De werking van VitA+, antioxidanten en omegas+ vindt je hierboven.
Biotine en Astaxanthine zorgen voor sterke nagels en haar. CoQ10 en dennenschorsextract zorgen ervoor dat je huid egaler wordt en dus minder pigmentvlekken vertoont.

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van onze nieuwtjes en acties.

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

    Back To Top
    error: Content is protected !!