Skip to content
GRATIS VERZENDING VANAF €150 0497 90 83 86 info@ellaversa.be

ENVIRON EERSTE CONSULTATIE

75′ €77

Je eerste Environ gelaatsbehandeling.
Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren.
Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

ESSENTIAL BEHANDELINGEN Electro-sonic

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de profes- sionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.
Prijs : €88 – €125

FOCUS-ON BEHANDELINGEN Electro-sonic

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-tech- nologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.
Prijs : €45 – €50

ENVIRON COOL PEEL® BEHANDELINGEN

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.
Prijs : €75 – €120

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van onze nieuwtjes en acties.

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

    Back To Top
    error: Content is protected !!